Condicions

1. El client s’adhereix voluntàriament al programa de participació de la prova pilot.

2. La prova pilot que realitzarà la MICOD, conjuntament amb AMTU i amb la col.laboració de Seat Code i Circuit Parcmotor, és la implementació d’un concepte de mobilitat compartida amb una aplicació. El seu propòsit és verificar que és possible explotar qualsevol d’aquests modes de mobilitat d’una manera coordinada, única i eficient a la Conca d’Òdena.

3. La durada de la prova pilot és de sis mesos.

4. Amb la prova pilot que realitzarà la MICOD en col·laboració amb AMTU (part tècnica), SEAT:CODE i PARC MOTOR es pretén comprovar la funcionalitat i la viabilitat mitjançant l’aplicació mòbil (MOBICO) i la plataforma tecnològica que permet a un client reservar l’ús d’un vehicle (de cotxe elèctric, moto elèctrica o patinet elèctric) des d’un origen a les poblacions d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí amb destinació a aquestes mateixes poblacions, pagant-ho en el moment de la compra, i obtenint els bitllets que permeten l’accés als mateixos a través de l’aplicació mòbil.

5. El client es descarregarà l’aplicació mòbil després de rebre l’enllaç per la descàrrega. La descàrrega és personal i intransferible i pot ser descarregada i utilitzada només pel destinatari de la notificació.

6. No està permesa la transmissió i cessió de l’aplicació a tercers per part de client.

7. El client mostra el seu consentiment acceptant expressament la seva participació amb la signatura de les clàusules de la prova pilot.

8. Ser major d’edat i tenir capacitat per poder comprar els bitllets amb targeta bancària.

9. Disposar de Smartphone. Mínim iOS 10 i Android 6.0 o més recents amb al menys 2Gb de RAM i 200 Mb.

10. Les tarifes seran diferenciades per cotxe, moto i patinet. S’establirà el preu final del servei des del moment de reserva fins al moment de finalització del servei.

11. El client no es compromet a realitzar un mínim de trajectes complets durant la realització de la prova pilot, la durada serà de 6 mesos. Es considera un trajecte complet, l’ús d’un servei, dels diversos modes de transport (de cotxe, moto o patinet) adquirits des de l’App MOBICO.

12. La contractació d’aquests viatges la realitzarà a través de l’aplicació MOBICO que es descarregarà en el seu dispositiu mòbil.

13. El client haurà de contestar a les enquestes i/o entrevistes que se’ls presentin en relació amb el funcionament de l’aplicació de la prova pilot, així com dels serveis prestats durant la mateixa .

14. El client accepta el tractament per part de Circuit Parcmotor i AMTU de les seves dades relatives a viatges, nombre de viatges, orígens i destinacions, data de realització dels mateixos, durada de el viatge, temps d’utilització de l’app per a la consulta de viatges i per la compra dels serveis, dubtes plantejats, queixes i/o reclamacions.

15. Les dades dels clients recaptats per Circuit Parcmotor i AMTU no seran cedits a terceres empreses i es destinaran únicament a efectes d’anàlisi i validació dels sistemes i procediments tècnics per a la validació i viabilitat de la prova pilot.

16. El client dona el seu consentiment, un cop conclosa la prova pilot, per informar a la MICOD de la vostra opinió, valoració, informació sobre la prova de concepte. De la seva experiència com a usuari de l’aplicació i com a client de la prestació de servei.


Veure les condicions de contractació TC_MOBICO – v8